Anna Leima

Anna Leima är utbildad Body Stress Releaser vid BSR Academy i Sydafrika.

”Jag är nationalekonom i botten och har alltid krävt konkreta fakta och aldrig trott på något som inte haft någon vetenskaplig grund. Men efter att jag själv fått behandling och hört behandlingshistorier från en annan BSR-utövare i Sverige så har min åsikt förändrats.

För flera år sedan skadade jag mitt knä i en fotbollsmatch och sedan dess haft problem av och till. Efter en operation blev det bättre men inte bra. Mina BSR-behandlingar har lett till att jag inte längre får låsningar i knät och obehindrat kan springa upp och ner i trappor. Jag har dessutom lidit av migrän som efter behandlingarna försvunnit. Inte en enda gång har jag haft ett migränanfall sedan min femte behandling.

Klart jag blev intresserad och det var dags för ett äventyr för mig och min familj. Jag lämnade bankjobbet och huset i Furuvik. Tog mannen, mina tre barn och packade in dem i en liten tvåa i Wilderness i södra Sydafrika för att utbilda mig inom Body Stress Release. Något jag inte ångrat för en sekund.

Under utbildningen och min tid med egen praktik, som öppnade i slutet av september 2011, har jag fått erfara vilka fantastiska effekter denna metod kan ge.”

Kommentera